Hvordan bruger jeg Nuubu ansigtsmasken?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

For at bruge Nuubu ansigtsmasken skal du starte med grundigt at vaske dit skønne ansigt med lidt varmt vand. Hvis du har fedtet hud, kan du prøve at bruge en rens til olieret hud. Hvis du har tør eller kombineret hud, bør en fugtgivende rens gøre tricket. Hvis din hud er til den sensitive side, er cremede eller skummende rensemidler det bedste valg. Når du er færdig, skal du blot tørre af med et blødt håndklæde.

Hvis du har lyst, kan du forkæle dig selv med en skintonic for at preppe dit ansigt inden essensen. Dernæst er det tid til at vælge den perfekte ansigtsmaske til dig. Vælg en, og fjern den forsigtigt fra emballagen. Tryk essensen ud i din håndflade, og massér den blidt ind i din hud. Derefter er det tid til at tage Nuubu ansigtsmasken ud og placere den omkring dine øjne, næse og mund. Tryk den godt ned, og lad maskens magi gøre sine underværker.

Slap af og tag det med ro i 15-25 minutter, mens masken gør sit arbejde. Sørg for ikke at lade den sidde mere end 25 minutter! Når tiden er gået, skal du blot tage ansigtsmasken af og smide den væk. Dup forsigtigt den resterende essens på dit ansigt, så den absorberes maksimalt.

For optimal hudforbedring er det godt at bruge ansigtsmasker en eller to gange om ugen, men der er bestemt ikke nogen grænse for, hvor ofte du kan forkæle dig selv!