Hvordan bruger jeg Nuubu Detox plastrene?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Lad os komme i gang med at bruge vores detoxplastre!

Først placerer du plasteret midt på foden og sørger for, at den bløde side rører ved huden. Derefter sætter du det andet plaster på den anden fod, hvor du vil fjerne giftstofferne. Vi anbefaler, at du lader plastrene blive siddende i 6-8 timer, så det er perfekt at sætte dem på inden sengetid. Til sidst, efter 6-8 timer, skal du blot tage plastrene af, vaske dine fødder og slappe af! Vi glæder os til, at du prøver det!