Hvordan vet jeg om Ginger Detox Foot Patch fungerer?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Hvis du leter etter en måte å gi kroppen din litt ekstra TLC, kan det være lurt å prøve vårt fotplaster med ingefær. Disse plastrene virker helt magisk over natten, og trekker ut uønskede giftstoffer og etterlater deg uthvilt. Når du våkner om morgenen og fjerner plastrene, vil du legge merke til en svart rest på dem. Dette betyr at plastrene har hjulpet kroppen din med å kvitte seg med skadelige elementer. Prøv dem, og se hvordan de får deg til å føle deg!