Var är min beställning?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

För att enkelt spåra ditt paket, klicka här och använd ditt ordernummer för att komma åt dina orderuppgifter. På så sätt kan du följa paketets utveckling i varje skede. Observera att om din beställning innehåller flera eller stora varor kan de skickas separat och ha olika spårningsnummer.

Ditt spårningsnummer kan visa en av följande uppdateringar i upp till 48 timmar efter att försändelsen har skickats: "Etikett skapad", "Väntar", "Fraktinformation mottagen" eller "Fraktinformation skapad". Dessa uppdateringar indikerar inte alltid att din försändelse inte är under transport. Det kan helt enkelt betyda att artikeln ännu inte har skannats vid nästa leveranshub.

Efter en tid kan du se följande spårnings status för din beställning:

• På väg: Paketet är för närvarande på väg till sin destination.

• Levererat: Kuriren har bekräftat att paketet har levererats.

• Retur till avsändaren: Paketet har returnerats till oss av följande skäl: felaktig adress, mottagaren är inte tillgänglig eller fel i försändelsen.

• Leveransen misslyckades: Kuriren försökte leverera paketet men lyckades inte.

Vi strävar efter att leverera din beställning omgående, men leveranstiderna kan variera beroende på var du befinner dig. Om du stöter på problem, t.ex. RTS (Return to Sender) eller misslyckad leverans, eller om ditt paket inte tas emot trots att det har markerats som levererat av kuriren, vänligen kontakta support@nuubu.com.

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa dig.