Hur ofta ska jag använda Nuubu ansiktsmask?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

För att uppnå bästa resultat för din hud rekommenderar vi att du använder sheet masks i din rutin en eller två gånger i veckan. Det finns dock ingen strikt regel för hur ofta du ska använda dem - applicera gärna en mask när du känner att din hud kan behöva det!