Hur använder jag dessa plåster?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Bärnstensfotplåster är superenkla att använda. Allt du behöver göra är att applicera ett plåster på de rena fotsulorna innan du går till sängs och ha på dig dem i sex till åtta timmar. Medan du snoozar kommer bärnstensdammet inuti att göra sin magi för att hjälpa dig att stressa av och glida in i en vilsam sömn. När du vaknar på morgonen tar du bara bort plåstren, tvättar fötterna och förbereder dig för att känna dig uppfriskad och föryngrad!