Hvad er fordelene ved at bruge rav?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vidste du, at rav er en gammel sten, der er lavet af krystalliseret saft? Det er virkelig sejt! Den er faktisk berømt for sine naturlige wellness-evner, og det siges, at den hjælper med at rense og rydde din krops energikanaler. Rav kan være en stor hjælp, når det kommer til at lindre stress og angst, fremme klarhed og give dit humør et lille boost.