Er disse plastre sikre?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Ja, plastrene er helt sikre at bruge. Faktisk bruger de en særlig kombination af helt naturlige ingredienser, som man har brugt i flere århundreder. Så du kan ånde lettet op, velvidende om at du bruger et produkt, der er skånsomt mod din hud og ikke skader din krop. Plastrene har et mildt klæbemiddel til at holde dem på plads, men det er ikke noget at bekymre sig om. Vær dog opmærksom på, at hvis du har limallergi, bør du måske teste dem først. Men alt i alt kan du føle dig sikker på, at disse plastre er sikre og effektive.