Hvordan ved jeg om rav plastrene er de rigtige for mig?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hvis du har en travl hverdag, har vi lige det, du har brug for! Vores rav plastre er fantastiske til at hjælpe med at bekæmpe de negative virkninger af stress. Desuden er de perfekte til at forbedre din yoga og meditative praksis. Med disse plastre vil du mærke den positive energi og samtidig frigøre al den negative energi. Prøv det, og mærk selv forskellen!