Hvordan ved jeg, om Nuubu Detox plastrene virker?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Nuubu er et fantastisk produkt, der hjælper med at fremkalde sved! Og her er nogle gode nyheder: Videnskabelig forskning viser, at sved faktisk kan hjælpe med at reducere visse giftstoffer i din krop. Nuubu-plastrene indeholder desuden en særlig sammensætning af vitaminer og mineraler, som reagerer på din sved. Derfor vil du endda kunne se en synlig farveændring på plastret, hvis du sveder meget. Er det ikke sejt? Prøv Nuubu, og mærk forskellen!