Er Nuubu Detox plastrene videnskabeligt dokumenteret?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Nuubu er en fantastisk måde til at støtte din krops naturlige måde at fjerne giftstoffer på! Ved at hjælpe dig med at svede gennem svedkirtlerne i dine fodsåler kan Nuubu være et godt supplement til en generel wellness-rutine.

Husk dog på, at det ikke er en erstatning for detoxbehandlinger eller medicinske procedurer, men at det helt sikkert kan hjælpe, hvis det bruges sammen med en sund kost og en aktiv livsstil.