Är Nuubu detoxplåster säker att använda?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Vi vill gärna hjälpa dig på din resa mot en hälsosammare livsstil med vår fantastiska produkt Nuubu! För att säkerställa att den passar dig perfekt rekommenderar vi att du tittar närmare på ingredienserna och hur de kan påverka ditt specifika tillstånd eller dina allergier. Det är alltid en bra idé att kontakta din läkare också, bara för att se om Nuubu är kompatibel med något läkemedel du kanske tar eller din övergripande livsstil och kostbehov.